Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, a votat astazi la Liceul Sfantul Sava din Bucuresti, potrivit adevarul.ro.

"Am votat pentru o Romanie a bunastarii, a respectului si a drepturilor garantate, o Romanie sigura si demna, in care romanii nu stau cu teama pentru ziua de maine, ca nu au ce pune pe masa sau nu au bani de medicamente sau facturi. Am votat impotriva taierilor de pensii si salarii, impotriva austeritatii, am votat pentru o Romanie care sta cu capul sus si care are grija de toti ai ei: de copiii nostri, de pensionari, de cei de la sate si cei de la oras, de fiecare roman care are dreptul de a trai mai bine aici, in tara lui.

Imi doresc ca fiecare roman sa vina astazi la vot gandindu-se ca merita un trai decent si merita respect de la presedintele lui!", a scris Viorica Dancila pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.