Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a votat astazi, la ora 10:00 la Liceul Spiru Haret din Bucuresti.

"Am votat «pentru», pentru ca in primul tur nu se voteaza «contra», in primul tur se voteaza «pentru», pentru valori, pentru convingeri, pentru credinte, pentru idei, pentru idealuri. Am votat pentru ca fiul meu sa aiba mai multe motive de a trai si de a munci in Romania. Am votat pentru ca tinerii ca el, oameni din generatia lui sa aiba motive sa ramana in Romania si sa contribuie la bunastarea acestei tari. Am votat pentru o Romanie a respectului; respect pentru munca, respect pentru educatie, respect pentru mostenirea culturala si spirituala a Romaniei si a Europei, respect pentru romanii de toate varstele, tineri si batrani, pentru romanii din Romania si din afara tarii", a declarat Paleologu, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.