Social-democratul Mihai Fifor sustine ca dupa investirea noului Cabinet, ministrii s-au pus la treaba "cu ghilotina".

"Dupa investirea Guvernului Ghilotina, presedintele Iohannis le-a spus premierului si ministrilor sai: 'La treaba!' Si s-au pus pe treaba... cu Ghilotina.

Primul cap cazut, 'SALARIILE MEDICILOR', pe motiv ca n-ar fi bani. Banii sunt, doar ca trebuie redistribuiti intre ministere.

Al doilea cap, 'CASA DE COMERT UNIREA', reteaua de depozite si magazine prin care fermierii romani puteau vinde cetatenilor alimente proaspete si sanatoase, la preturi decente.

Al treilea cap e chiar portofelul romanilor. Premierul Ghilotina a anuntat REINTRODUCEREA TAXEI AUTO, pe care PSD o anulase in 2017 (odata cu celelalte 101 taxe).

Abia se incheiase in septembrie restituirea a peste 6 miliarde de lei incasati nelegal de la circa 2 milioane de romani.

Cand scriam ca PNL aduce austeritatea, unii au zis ca exagerez. Acum se vede ca am avut dreptate. Ce 'capete' urmeaza?

Cresterea facturilor la gaze si curent, concedieri in masa, comasari de spitale, cresterea impozitarii pe salarii si pe proprietate, anularea cresterii punctului de pensie si a salariului minim... si multe altele.

Vreti sa opriti Ghilotina? Duminica si pe 24 noiembrie votati singurul candidat care se opune austeritatii, Viorica Dancila!", a scris MIhai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.