Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, este de parere ca PNL este pornit "sa dea cu tunuri" si inventeaza ca sistemele informatice sunt dezastru. 

"Inteleg ca PNL e pornit sa dea, rapid, tunuri. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, incearca sa isi preconstituie probe pentru a face rapid niste licitatii pe zona de IT. Si inventeaza ca sistemele informatice ar fi dezastru. Daca erau asa dezastru nu se puteau plati pensii, alocatii, indemnizatii samd.

Altfel, fiecare angajator plateste salariile angajatilor sai, nu Ministerul Muncii, deci nu stiu ce soft de salarii a vazut doamna Alexandru.

Aplicatiile si programele IT de la Somaj si Casa de Pensii sunt achizitionate in 2011, respectiv 2015 si perfectionate constant, la fiecare modificare a legislatiei, pentru ca, altfel, spre exemplu, nu se puteau recalcula pensiile pe Legea 221.

Cat despre faptul ca doamna Alexandru se crede 'homeless', procedura de inchiriere a unui sediu pentru Ministerul Muncii este in derulare, dupa ce proprietarul cladirii, Ministerul de Interne, a anuntat, lucru valabil si in cazul sediului Ministerului Sanatatii, ca renoveaza cladirea pe fonduri europene. Sa finalizeze procedura si va avea sediu. Sau sa faca alta.

P.S.: Aflati dragi colegi de la PDL-PNL ca nu este chiar asa de simplu sa fii la guvernare?

Eu cred ca adevaratii profesionisti atunci cand intampina greutati, cauta solutii, rezolva si merg mai departe, nu se vaita pe la TV", a scris Marius Budai pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.