Carmen Avram il trage la raspundere pe noul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, pentru inchiderea Casei de Comert Unirea, acuzandu-l ca nu ii pasa de biele fermierilor.

"Domnule Ministru roman al Agriculturii, la 'impactul economic si social' asupra carei tari si la binele fermierilor din care stat v-ati gandit, mai exact, cand ati decis ca trebuie inchisa Casa de Comert Unirea? La Romania, sigur nu! Caci aceasta casa de comert e unul dintre cele mai bune lucruri care s-au facut pentru amaratul asta de mic fermier roman, care-si arunca toata munca la gunoi, dupa ce s-a umilit zadarnic pe la hipermarketuri, ca sa-i vanda produsele, dupa ce a muncit pe branci, zi si noapte, ca sa scoata o recolta, dupa ce s-a imprumutat pe la banci care i-au luat si suba, si linistea, si pielea, ca sa puna si el o samanta in pamant, ca sa faca si el, lacomul, o farama de profit, ca sa-si trimita si el, visatorul, copiii la scoala. V-a ramas pe undeva un pic de dragoste de Romania? Un pic?", a scris Carmen Avram pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.