Lia Olguta Vasilescu este de parere ca romanii "si-au luat teapa" in luna mai cand au votat partidele de dreapta, pentru ca acum vor urma cresteri de preturi la toate produsele.

"Ce teapa au luat romanii care au votat dreapta in mai, crezand in mesajul mincinos ca PSD a crescut veniturile, dar au crescut mult si preturile... PSD a crescut veniturile, dar si puterea de cumparare a crescut cu 30 la suta, adica majorarile de pensii si salarii au acoperit inflatia si cresterile de preturi, iar in buzunarele romanilor au ramas cu 30 la suta mai multi bani. In acelasi timp, a stopat cresterea pretului la energie si gaze, prin plafonarea tarifelor, in celebra OUG 114/2018. Ce face noul Guvern? Abroga OUG 114/2018 si liberalizeaza din nou piata pentru gaze si energie. Vor urma cresteri de preturi la toate produsele, in cascada!", a scris pe Facebook Lia Olguta Vasilescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.