Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante, scrie despre Guvernul PNL ca "nu reuseste sa depaseasca nivelul clasei intai", avand nevoie de presedintele Klaus Iohannis pentru a tine sedinta de Guvern, iar despre premierul Ludovic Orban acesta sustine ca "nu are autoritate nici cat un cub de gheata sub soare".

"A doua zi de guvernare PNL... minciunile continua (detalii dupa #AMR12ziledemiere)

Nu reusesc sa depaseasca nivelul clasei intai, cand vin de manute cu mama si tata, pentru a le da curajul sa paseasca in clasa frumos amenajata.

Doar ca, daca in prima zi de scoala atitudinea e justificata de varsta frageda a protagonistilor principali, situatia e mult mai trista si grava avand in vedere ca vorbim despre guvernul unui stat european si democratic.

Sa fie lipsa de autoritate sau incapacitatea de a-si asuma responsabilitatea unei guvernari si a deciziilor ce le presupune?

Premierul nu are autoritate nici cat un cub de gheata sub soare, daca este nevoie de prezenta presedintelui la fiecare sedinta de guvern.

Ministrii nu au, la randul lor, autoritate nici cat negru sub unghie, daca trebuie sa vina cu premierul-fara-autoritate ca sa fie instalati in scaune.

Cum sa ai asteptari de la cineva care nu are nici macar minima decenta de a se prezenta la noul loc de munca, asumandu-si, din primul moment, functia pe care si-a dorit-o sau in care a fost numit?

Cum sa 'salveze' ei Romania, daca ei nu se pot nici macar instala in ministere fara ajutor?", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.