Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la prima sedinta a Guvernului, invitat de Ludovic Orban.

Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern se afla ordonanta de urgenta pentru restructurarea Executivului, scrie antena3.ro.

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ordonanta de urgenta privind restrucurarea Guvernului trebuie adoptata cat mai repede.

Orban a cerut ministrilor Muncii si Economiei sa pregateasca un act normativ pentru deblocarea situatiei minerilor de la Paroseni si Uricani.

"Sa vedem foarte clar actele normative care trebuie adoptate in prima sedinta de Guvern. Domnul ministru al Economiei si domnul ministru al Muncii sa nu uitam de minerii blocati in subteran, trebuie prelungita ordonanta sau, ma rog, adoptata o ordonanta care sa aiba prevederi foarte clare, astfel incat sa nu le mai punem in pericol sanatatea si viata. De asemenea, sunt multe acte normative care trebuie pregatite si adoptate", a spus Ludovic Orban luni seara, dupa depunerea juramantului de investire in functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.