Andrei Caramitru, membru USR, a scris pe Facebook despre postarea unui filmulet al candidatului PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, in care acesta asociaza USR cu FSN, facand aluzie la faptul ca USR-PLUS este "vinovat pentru tot ce s-a intamplat in acesti 30 de ani".

"Paleologu este responsabil pentru cel mai abject atac si manipulare din aceasta campanie. A scos un clip - oficial - in care face asocierea intre FSN si USR. Cu imagini ale lui Iliescu si de la mineriada. Adica USR-PLUS e vinovat pentru . Inclusiv de mortii de la revolutie si de la mineriada.

In film apare si Ratiu. Si Paleologu si-a pus si el un papion ca sa ii semene.

Dl Paleologu - ati innebunit de tot? Nu va e rusine???? Chiar in halul asta ati decazut si ati fost cumparat de PSD ca sa ii ajutati sa intre in turul 2????

PS: postarea a fost stearsa, insa clipul exista si poate chiar fi downloadat de pe Alternativa Dreapta", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.