Lia Olguta Vasilescu o ironizeaza pe Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii din Guvernul Orban, scriind pe Facebook ca rade de cat de incompetenta este si plange din cauza a ceea ce ii asteapta pe salariati si pensionari.

"Rad si plang de cate ori apare la TV noul Ministru al Muncii. Rad de cat e de incompetenta, plang de ce ii asteapta pe salariati si pensionari. Spune ca nu va creste salariul minim fara o discutie cu patronatele si sindicatele, nu ca pana acum.

Doamna, Legea dialogului social prevede ca majorarile de salariu minim se fac dupa convocarea Consiliului National Tripartit, din care fac parte reprezentantii confederatiilor sindicatelor si patronatelor.

Ar trebui sa stiti, ca ati fost ministru al Dialogului Social! In niciun an nu s-a aprobat salariul minim fara aceasta negociere. Si s-a votat in unanimitate pana acum... Fara acest aviz nu se poate adopta hotararea de guvern de majorare! Si, ca sa stiti si asta, programul de guvernare se adopta de parlament si e general obligatoriu pentru membrii guvernului, ca orice lege... Asa ca nu il certati pe Marius Budai ca l-a aplicat si nu intelegeti dvs de ce...", a scris pe Facebook Lia Olguta Vasilescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.