Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a scris pe Facebook despre "Falca", Traian Basescu, ca dupa ce s-a instalat la Bucuresti Guvernul "Ghilotina", a facut o vizita la Arad, in care nu a negat nicio masura pe care PNL o va lua in perioada urmatoare.

"Dupa instalarea Guvernului 'Ghilotina' la Bucuresti, a scos capul la Arad si domnul Falca, zis si 'pizza-boy'.

A improscat cu amenintari de epurare politica la toate institutiile din Arad. De la profesori la padurari, de la elevi, la politisti, de la primari, la functionarii de la Finante. Asta ii arde cel mai tare pe cei de la PNL! Cum sa politizeze administratia judetului, cum sa-si serveasca clientela politica, cum sa-si puna rudele si neamurile in functii si cum sa-si ameninte adversarii politici cu dosare si plangeri penale.

Dar Falca nu a zis nimic despre cetateni! Absolut nimic.

Nimic despre ce ii preocupa pe cei pe care ii minte cum respira, aradenii care l-au votat de atatea ori. Nu a spus ca se va opune in PNL ca sa nu se reduca salariile bugetarilor...nici nu avea cum, pentru ca asta a facut Falca deja, in 2010. Nu a spus ca se va lupta ca sa nu se taie voucherele de vacanta, sa nu se inghete sau sa nu se taie salariul minim pe economie.

Nu a spus ca ii va apara pe bugetarii aradeni de concedierile in masa pregatite de Guvernul 'Ghilotina'.

Nu a negat ca PNL nu va comasa spitale....Nici nu avea cum, pentru ca asta a facut el insusi, cand a unit Spitalul municipal cu Spitalul judetean.

Nu a negat domnul Falca nici cresterea exploziva a facturilor la energie electrica si gaze naturale, dupa ce vor inlatura plafonul pus de PSD la tarifele pentru populatie.

Nu a negat toate aceste lucruri, pentru ca nu are cum! El a facut asta deja ca primar al Aradului. Si apoi, toate sunt scrise in Programul de Guvernare al PNL.

Iar altele lipsesc, cum ar fi garantia ca se va face majorarea punctului de pensie la 1.775 de lei sau cresterea anticipata a salariilor dascalilor la grila din 2022, pe care PSD le-a programat pentru 1 septembrie anul viitor.

Asta n-a fost trecut in programul lor, pentru ca nu vor sa si le asume.
Dar astfel de lucruri nu il preocupa pe domnul Falca!

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

La fel ca Ioahnnis, la nivel national, pe el il roade aici, la Arad, doar rafuiala sa patologica, personala, cu PSD.

In rest, daca ei isi vor pune rudele si neamurile in functii la Arad, Guvernul 'Ghilotina' poate taia orice!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.