Dan Barna, candidatul USR la alegerile prezidentiale, este de parere ca odata cu alegerile de duminica, Romania are "sansa istorica de a trimite PSD in istorie".

"Mai sunt patru zile pana la vot, pana cand Romania poate avea un tur doi fara PSD. Un pas pana la o Romanie a bunastarii.

Alianta USR PLUS a obtinut un rezultat exceptional la europarlamentare, vom obtine un rezultat asemanator la prezidentiale si apoi la locale si parlamentare.

Candidatura mea e parte din acest plan, iar Alianta USR-PLUS garanteaza pentru o Romanie a decentei si prosperitatii. Vechiul sistem politic a adus Romania in umilitoarea situatie in care aproape nimeni nu ii mai ofera respectul cuvenit.

Duminica, la vot avem sansa istorica de a trimite PSD in istorie, mesaj pe care l-am transmis, ieri, si sutelor de constanteni cu care m-am intalnit in centrul orasului dar si zecilor de angajati de la Santierul Naval din Constanta.

Hai la vot, fii parte din schimbarea istorica!", a scris Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.