Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, dupa ce a fost investit Guvernul Orban, a scris pe Facebook ca acesta "este un moment esential al democratiei romanesti", fiind "pentru prima oara doi candidati de centru-dreapta au o sansa reala in a-si disputa turul doi al alegerilor prezidentiale".

"Intram in linie dreapta pentru un moment esential al democratiei romanesti. Pentru prima oara doi candidati de centru-dreapta au o sansa reala in a-si disputa turul doi al alegerilor prezidentiale. Ne-au trebuit 30 de ani ca sa ajungem aici.

A venit vremea sa scapam de pesedism si de cosmarurile trecutului. Pesedism e cand fondatoarele unui spital sunt atacate viguros pentru ca fac o fapta buna. Pesedism e cand inflatia creste iar bugetul este devalizat de clientela de partid. Pesedism este cand oamenii prefera sa plece si sa abandoneze speranta. Pesedism este cand crezi ca vorbitorii de limbi straine sunt mai putin patrioti. Asta e pesedism si noi o sa ii punem capat cu armele decentei, inteligentei si ale bunului simt.

Un tur doi fara PSD inseamna ca vom avea ocazia sa discutam pentru prima data despre cum arata o Romanie moderna, digitala, despre cum arata o Romanie cu infrastructura, in care educatia performeaza si in care spitalele sunt curate. Toate aceste lucruri sunt posibile.

Asta le-am transmis si sutelor de clujeni cu care m-am vazut, ieri, atat pe strazile orasului dar si la Cinema Florin Piersic unde, impreuna cu Dacian Ciolos, am vorbit despre solutiile pentru a reconstrui Romania.

Alaturi de noi a fost si Andras Fekete-Gyor, presedintele partidului Momentum din Ungaria, care le-a spus clujenilor ca atat Romania, cat si intregul continent european, se afla in momentul in care pot scapa de cicatricile trecutului.

Este vremea schimbarii", a scris pe Facebook Dan Barna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.