Lia Olguta Vasilescu se arata extrem de revoltata de ordinea importantei ministerelor stabilita de Guvernul Orban, Ministerul Muncii, "care are legatura cu cetateanul de cand se naste si pana moare", se afla la coada listei, spune ea.

"Incredibil! In ordinea de precadere stabilita in Guvernul Orban, Ministerul Muncii e dupa Ministerul Tineretului si Sportului si la distanta mare de Ministerul Culturii!!!! De fapt, Ministerul Muncii e ultimul!!!! Ca sa intelegeti ce va urma...

P.S. Pentru cei care nu cunosc procedura, premierul decide care sunt cele mai importante ministere. In ordinea respectiva, ministrii depun juramantul si isi ocupa locul la masa. Ministerul Muncii, care are legatura cu cetateanul de cand se naste si pana moare, care se ocupa de salariati, pensionari, copii, persoane cu handicap etc e ultimul ca importanta in Guvernul Orban...", a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.