Andrei Caramitru, membru USR, l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru investirea noului Guvern si pentru ca "a reusit sa se impuna in interiorul PNL in fata tuturor USL-istilor, chiar si in fata lui Iohannis".

"Vreau sa felicit - sincer - astazi pe dl Orban. Pentru ca a reusit sa se impuna in interiorul PNL in fata tuturor USL-istilor. Chiar si in fata lui Iohannis. Si ca acum e la Palatul Victoria in locul Vasilicai.

Vreau sa felicit sincer si USR. Care a negociat rational si cinstit. Care a votat cu 100% participare guvernul, inclusiv cu doamna deputat care este extrem de bolnava si totusi a facut deplasarea.

Imi doresc acum doar asa :

- dl Iohannis si PNL sa nu mai atace USR, sa nu mai arunce fake news ca Iohannis poate castiga din primul tur (cand stiu foarte bine ca nu se poate constitutional). Sa isi doreasca si ei ca Vasilica sa nu intre in turul2. Cred ca datoreaza acest lucru catre USR - fara voturile lor nu ar fi acum in Palatul Victoria

- guvernul sa ia repede cateva masuri simbolice dar esentiale. Prin OUG-uri rapide. 2 tururi de scrutin. Desecretizarea dosar 10 August. Desfintare sectia speciala. Anulare OUG114.

- toti comentatorii care au atacat atat de brutal USR in legatura cu participarea la acest guvern - sa isi ceara scuze. Ar arata o minima decenta asa", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.