Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a scris pe Facebook, dupa investirea Guvernului Orban, ca "incepe oficial austeritatea", Executivul fiind "nascut din ura, nu din votul cetatenilor romani".

"De astazi incepe oficial austeritatea.

Guvernul Orban este nascut din ura si tradare, nu din votul cetatenilor romani.

Este un guvern cladit pe ura anti-PSD a celor de la PNL, USR sau PMP si votat de tradatorii de la ALDE, de la Pro-Romania, de la UDMR si, din pacate, chiar din partidul nostru.

Ei vor purta in frunte stigmatul tradarii cand Guvernul lui Iohannis va face ceea ce au anuntat: comasarea spitalelor, taierea salariilor bugetarilor si a voucherelor de vacanta, concedieri in masa, inghetarea sau taierea salariului minim, anularea cresterii punctului de pensie si impozitarea pensiilor mici, dar si explozia facturilor platite de populatie la energie electrica si la gaze naturale dupa eliminarea plafonului impus de PSD.

Azi trecem de la o guvernare pentru oameni, la o guvernare pentru altfel de interese!

Veti vedea cum v-au mintit! Vor esua in toate lucrurile de care ne-au acuzat pe noi: nu vor face autostrazi, nu vor construi spitale, datoria publica va creste, nu doar nominal, ci si ca pondere in PIB, inflatia va creste si ea. Iar cel mai rau e ca banii nu vor mai ajunge in buzunarele romanilor si in conturile clientelei lor politice.

Ii mai puteti opri la votul din noiembrie.

Dati forta PSD si votati Viorica Dancila, singurul candidat la prezidentiale care lupta impotriva austeritatii. Toti ceilalti sunt complicii lui Iohannis, pentru ca sunt sustinuti de partide care astazi au decis pentru austeritate.

Votati in noiembrie impotriva austeritatii!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.