Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa investirea Guvernului Orban, scriind despre acesta ca "e departe de a fi un guvern miracol", dar ca cel mai important lucru este ca Viorica Dancila nu mai este prim-ministru.

"Cu cine nu votez

Guvernul Orban, proaspat investit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astazi este descarcerarea lui W Dancila din Palatul Victoria.

Cu aceasta ocazie, le comunic celor care sperau in pomenile promise cu toptanul de frumoasa fara gat ca DANCILA NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un tradator de tara ce sunt.

Parlamentul a votat, acum e randul nostru!

In ce ma priveste, nu spun pe cine voi vota, v-am spus pe cine nu voi vota. Si voi dispretui fara rezerve pe oricine o voteaza pe samuraica Dancila, cu sabia ei cu tot!", a scris pe Facebook Cristian Tudor Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.