Alina Gorghiu, senator PNL, nu este surprinsa de faptul ca PSD a absentat si de aceasta data de la votul de investitura a Guvernului Orban.

"Daca votul de astazi va fi pozitiv, si n-am niciun fel de ezitare sa cred ca vom investi astazi cabinetul Orban, acest Guvern va intra deja in paine. Nu ma mir ca PSD a fugit, astazi, din sala. A absentat de la consultarile de la Cotroceni, asa cum lipseste astazi de la vot. Democratia inseamna sa faci ce-ti cer Constitutia si decenta politica, chiar daca nu iti face placere.

Nu vreau s-o vad zambind fals, in sala, pe doamna Dancila, mimand ca ii face placere sa cedeze puterea, dupa demiterea prin motiunea de cenzura, dar ma asteptam ca PSD, partid parlamentar mare, sa respecte Parlamentul si sa fie prezent la investitura Guvernului Orban. Sa le fie rusine", a spus in plenul reunit al Parlamentului Alina Gorghiu, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.