Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, inainte de votul pentru investirea noului Guvern, ca nu isi aduce aminte ca in 30 de ani sa fi existat un guvern la care sa boicoteze doua grupuri parlamentare, dar are incredere ca vor exista destul de multi parlamentari de la PSD si Pro Romania care vor vota investirea Guvernului.

"Sunt increzator ca va exista o majoritate parlamentara care va pune interesle Romaniei pe primul loc si vor renunta la atitudinea de boicotare, total de neinteles. Nu-mi aduc aminte in 30 de ani sa existe o investire a unui guvern la care sa boicoteze doua grupuri parlamentare. Sedinta nu va fi condusa de niciun presedinte. PSD impiedica conducerea Parlamentului sa-si exercite atributiile, sa conduca o sedinta de plen. Este o premiera, un boicot rusinos, care arata dispret fata de o institutie importanta a statului", a declarat Ludovic Orban, potrivit hotnews.ro.

Orban are incredere ca va exista un numar destul de mare de parlamentari de la Pro Romania si PSD care vor vota investirea Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.