Andrei Caramitru, membru USR, scrie pe Facebook despre Viorica Dancila ca este "o persoana imbecila la nivel profund" crezand ca va intra in turul al doilea la alegerile prezidentiale, avand in vedere faptul ca nu a reusit sa ajunga "nici primar de oras, nici primar de sat, nici consilier".

"O persoana mai imbecila, la nivel profund, decat aceasta Vasilica nu exista. A mai scos o bomba azi. Sunt prea multe si prea stupide ca sa le tot repetam.

Imi spunea bine cineva din Teleorman. Organizatia PSD acolo avea 4 niveluri: primarii de orase mari; primarii de sate; consilierii si lipitorii de afise.

Vasilica nu a fost nici primar de oras (a pierdut cand a candidat), nici primar de sat. Nici consilier. A intrat din noroc la Bruxelles, ca nu era pe loc eligibil.

Adica era prea proasta chiar pentru PSD in Teleorman. Si acum vrea sa intre in turul 2 la Prezidentiale. Am innebunit cu totii???

Hai sa votam - sau cu inima sau tactic sau cum vreti voi - cu Barna. Si asa dispare si personajul asta aberant si PSD. Un simbol de reinnoire si renastere mai puternic nu exista acum. Hai ca se poate. Ar fi prea mare rusinea altfel"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.