Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca Guvernul propus de presedintele Klaus Iohannis "porneste cu stanga", dat fiind faptul ca trei ministri propusi au primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate.

"Ne aflam in fata unei premiere in sens negativ, prin faptul ca se cere Parlamentului votul de investitura pentru o echipa din care nu mai putin de trei dintre ministri desemnati au fost respinsi la audierile in comisiile de specialitate", a declarat premierul demis Viorica Dancila.

"Chiar daca regulamentul prevede ca avizul motivat al acestor Comisii este consultativ, e o problema de responsabilitate asumata cu privire la potentialul ministrilor propusi de a gestiona portofoliul la care aspira. Am toata increderea in evalurea Comisiilor de specialitate si consider ca avizul negativ dat in cazul a trei ministri propusi pentru portofolii importante - Finante, Munca, Dezvoltare regionala, ar fi trebuit sa-i dea de gandit domnului Orban si sa vina cu alte propuneri. Dar nu, dupa ce ne-au prezentat un program de guvernare improvizat, fara vreo legatura cu prioritatile romanilor, Klaus Iohannis si PNL insista sa instaleze la Palatul Victoria aceasta echipa improvizata. Orice argument politic adus de acesti domni pentru a nega evidenta nu este decat o dovada in plus a amatorismului. Asteptam votul colegilor parlamentari cu increderea ca vor pune in prim plan soarta tarii si a romanilor", a mai adugat Dancila, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.