Andrei Caramitru a scris pe pagina sa de Facebook ca a gasit oameni "profund decenti" in PNL, PMP, "2-3 in PSD si poate 3-4 la Ponta", dar sustine ca problemele din tara asta sunt oamenii "profund ticalosi, care reprezinta raul absolut, precum Dragnea, Firea , Felix Voiculescu, Tariceanu, Vosganian, Savonea, Dorneanu, Ghita, Gusa, Iordache, Serban Nicolae, Valcov, Orlando, Olguta, 'Mitraliera', Nastase".

"Exista oameni ok peste tot. Foarte multi in USR si PLUS. Exista si in PNL. Ba chiar - surpriza - vreo cativa in PMP si poate 2-3 in PSD si poate 3-4 la Ponta. Si in BOR sunt multi oameni profund decenti. Nu am gasit pe nimeni bun doar la Tariceanu si la UDMR (poate or fi, insa sunt cam invizibili).

Cu oamenii astia se poate discuta. Se pot forma coalitii. Se pot face aliante pentru a reforma Romania. Unii sunt fundamental foarte buni. Altii mai putin, au unele umbre dar eu cel putin pot trece peste ele, atata timp cat oamenii au evoluat, vor binele tarii si se aliniaza valului de schimbare in bine (cu varful de lance la USR, nu altfel).

Problema in tara asta sunt cei care sunt profund ticalosi. Care reprezinta raul absolut. Dragnea, Firea , Felix Voiculescu, Tariceanu, Vosganian, Savonea, Dorneanu, Ghita, Gusa, Iordache, Serban Nicolae, Valcov, Orlando, Olguta, 'Mitraliera', Nastase. Si multi multi altii (baronii judetelor, poate un Mihalache, poate un Blaga, poate inca vreo cateva sute si toate cozile lor de topor) - unii de care nici nu am auzit dar sunt de fapt marii papusari. Astia trebuie eliminati total din sistemul de putere. Si cei vinovati pentru incalcarea grava a legii - puscarie pe multi ani - eliminati asa din societate.

Altfel nu ne vom face bine niciodata", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.