Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici ii acuza pe cei din "gasca de patrihoti" a ministrului desemnat, Ludovic Orban, ca sunt certati cu legea si "prieteni ai pariurilor".

"Din gasca de patrihoti a lui OR-am-BAN-OR-n-am-BAN sunt cativa merituosi certati cu legea dar prieteni ai pariurilor. Caci au pariat impotriva leului pentru ceva cascaval, iar acum vin sa ne fericeasca si sa ne indestuleze si pe noi din prea-plinul experientei dobandite in lupta lor cu statul, cu legile si cu onestitatea 'mediului de afaceri'. Dar au pariat si impotriva intereselor economice ale tarii, punand batista pe tambalul costurilor platite de statul roman pentru o mare investitie in infrastructura uitata si ingropata adanc.

Caci lupta dreapta se cheama atunci cand te bati cu pumnul aprig in pieptul de otel ca sa furi haiduceste de la statul bogat si de la cei multi, ca sa le dai celor saraci si sarmani ca tine. Este o lupta si cu neplata taxelor si impozitelor, chiar si pentru un simplu birou de parlamentar sau pentru greseala unui constructor rauvoitor si incompetent care, lasat nesupravegheat, a scos, ca prin magie, dintr-o grinda, un etaj intreg. Este o lupta si cu bisturiul, foarfeca si fasa, cu itele incurcate ce ar putea justifica in orice moment plecarea de la conducerea unui minister in asteptarea rezultatului unor acuzatii de malpraxis. Si aceasta lista este lunga, mult prea lunga...

Asadar, la lupta! O lupta dreapta inceputa cu stangul...", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.