Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban nu va face altceva decat sa se laude cu realizarile PSD.

"Sa nu fii decat premier desemnat, dar totusi sa te apuci deja de taiat panglici! Asta inseamna sa fii Ludovic Orban!

Nici daca apela la ajutoarele lui Gigi Kent si interlopului Calu, prietenii ministrului cu grinda de la Dezvoltare, nu putea domnul Orban sa faca 330 de km de conducta de gaze!

Adevarul este unul simplu: acesti oameni se vor lauda doar cu ce a facut PSD, pentru ca altceva nu vor fi in stare sa construiasca! De asta trebuie opriti luni la votul de investitura!!!

Noul coridor de transport al gazelor naturale din regiunea Marii Caspice inspre Europa Centrala pe axa Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria (BRUA) reprezinta un proiect de aproape jumatate de miliard de euro al Transgaz inceput in timpul guvernelor PSD. Sper doar ca PNL sa nu il distruga prin incompetenta!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.