Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca s-a depus in Parlament o propunere legislativa ce prevede amanarea a termenului de intrare in vigoare a dispozitiilor cu privire la pensionarea anticipata a magistratilor.

"Ieri, PNL a inaintat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor o propunere legislativa care vizeaza prorogarea termenului de intrare in vigoare a dispozitiilor privind pensionarea anticipata a magistratilor. O norma care nu este oportuna acum, asa cum a constatat si Comisia de la Venetia. Intreg sistemul judiciar ar fi dat peste cap. Realitatea nu poate fi negata: volum mare de dosare, deficit de magistrati. Iar de aici, lantul slabiciunilor devine tot mai lung: termene peste termene, decizii amanate, cauze care nu sunt solutionate intr-un termen rezonabil...

Tabloul nu este unul care sa atraga aplauze.

Tocmai de aceea, solutia este una singura: amanarea termenului de intrare in vigoare pentru 1 ianuarie 2021", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.