Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, este un sustinator al alegerilor anticipate si este convins ca se vor organiza "undeva in luna mai". 

"Sunt un sustinator total al anticipatelor. (...) Acum (presedintele Klaus Iohannis - n.r.) spune simplu: castigam alegerile prezidentiale si anticipatele, n-am niciun motiv sa ma indoiesc ca vor fi anticipate, mai ales ca sunt absolut convins ca aceste anticipate pot fi organizate undeva in luna mai", a spus Rares Bogdan.

"Acest guvern (...) in primul rand va organiza alegerile prezidentiale, va pregati Legea bugetului de stat, va pregati intrarea Romaniei in iarna si administrarea treburilor tarii intr-o perioada complicata (...) si pregateste alegerile. Asta nu e un guvern de patru ani, care sa stea patru sau cinci ani de zile si sa vina astazi cu programul pentru patru ani de zile", a mai spus prim-vicepresedintele PNL, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.