Andrei Caramitru, membru USR, ii acuza pe cei din PSD ca fura "enorm de mult, ca termitele" si ca sunt doar niste servitori, care au fost pusi acolo sa se asigure ca este "liniste si curat", dar acum au impresia ca pot fura "din casa".

"Cand aud - ca de la Firea ieri - ca ei ne-au dat ceva (salarii, pensii, teren pentru spital etc) - innebunesc.

Nu nenorocitilor. Voi nu dati nimic. Voi doar furati. Enorm de mult. Ca termitele. Furati pana si padurile si fetele din sate. Si ce 'dati' nu e al vostru ticalosilor. Sunt banii nostri - platiti din munca noastra cinstita.

Tara asta nu e a voastra. Voi nu sunteti nimic. Sunteti doar servitorii nostri pusi acolo de noi ca sa aveti grija sa fie liniste si curat. Dar v-ati suit cu bocancii murdari pe masa si credeti ca aveti dreptul sa furati din casa.

Dar stapanii vostri, noi, vor vota. Pe 10 Noiembrie. Si servitorilor hoti, ticalosilor - veti fi aruncati din casa. Inapoi in mizeria si noroiul de unde ati venit", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.