Victor Ponta, liderul Pro Romania, a scris pe pagina sa de Facebook ca politicienilor demagogi, in frunte cu Ludovic Orban, nu le pasa de interesele tarii, ci le pasa doar de interesele lor "de a ii avea in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila".

"In numele Pro Romania eu am propus ca votul pentru noul Guvern sa fie Joi 31 Octombrie / insa PNL si PSD au cazut de acord sa fie luni pe 4!

O sa tot vedeti la televizor tot felul de politicieni demagogi (in frunte cu Ludovic Orban) care va explica ce important este sa avem cat mai repede un nou Guvern!

Sa stiti ca nu le pasa deloc de problemele tarii - doar de interesul lor de a ii avea in turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila!

Noi, Pro Romania, il votam pe Mircea Diaconu - tocmai pentru ca este 'altfel' si nu participa si nu beneficieaza de aceste jocuri politicianiste!", a scris pe Facebook Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.