Presedintele Klaus Iohannis sustine ca drumul spre o Romanie normala este unul foarte dificil, insa este optimist, intrucat romanii vor schimbare

"Au trecut 30 de ani de la Revolutie, insa mostenirea comunismului s-a vazut in toate perioadele in care PSD a fost la putere, perpetuand incompetenta si coruptie, perpetuand atitudini contrare unui spirit democratic, transparent, pro-european.

Drumul spre o Romanie normala este unul foarte dificil, dar sunt optimist, pentru ca astazi romanii vor schimbare si lupta pentru aceasta schimbare.

Este timpul pentru a raspunde onest si asumat la intrebarea: Ce avem de facut pentru ca Romania sa devina o tara normala? Eu stiu care sunt pasii si directiile de urmat, iar viziunea pe care eu o propun cetatenilor, prezentata astazi si public, se gaseste in Programul Prezidential „Impreuna pentru Romania Normala”.

Programul prezidential pe care il propun romanilor reprezinta angajamentul meu de a fi catalizatorul acestui efort de reconstructie institutionala, dar si morala a tarii", a scris Iohannis pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.