Liderul PMP, Eugen Tomac, prezinta un sondaj diferot de cel "scapat in presa" de USR - PLUS.

"Avem parte de o campanie electorala atipica, fara dezbateri, fara programe prezidentiale prezentate, dar cu atacuri murdare la adresa candidatilor integri si cu o inflatie de sondaje neasumate, prezentate pe surse sau asumate partial de diferite entitati cu scopul de a manipula.

Ultima dezinformare grosolana vine din partea celor care se prezinta drept oameni care fac altfel de politica si in incercarea de a-si linisti sustinatorii au strecurat in presa un presupus sondaj prin care deformeaza in stil PSD.

Este pacat ca aceste practici ticaloase se lipesc si de cei care au venit cu mesajul “noi suntem altfel si nu va mintim”. Ii provoc pe cei din USR-PLUS, azi la 30 de ani de la revolutie, sa publice integral sondajul “scapat” in presa, din care rezulta ca Dan Barna are peste 18%, iar Theodor Paleologu are o intentie de vot mai mica decat Hunor.

In numele adevarului, demonstrati-le alegatorilor dumneavoastra ca nu mintiti si ca sunteti ceea ce pretindeti, niste oameni noi si cinstiti in politica.

Va promit ca si eu voi publica un sondaj cu toate datele, din care sa rezulte ca cifrele prezentate aici au in spate o cercetare sociologica solida si profesionista.

Poza zilei in materie de sondaje arata asa:


  • Klaus Iohannis - 40 %

  • Viorica Dancila - 19 %

  • Dan Barna - 13%

  • Theodor Paleologu - 8 %

  • Mircea Diaconu - 7 %

  • Kelemen Hunor - 4 %

  • Alexandru Cumpanasu - 3 %

  • Altii - 1,5%

Singurul candidat aflat pe trend de crestere este Theodor Paleologu, toti ceilalti si-au atins limitele in sustinerea populatiei, de aici si explicatia ca nimeni nu isi doreste o dezbatere cu cel mai bun candidat", a scris Tomac pe Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.