Romanii se pot "elibera" numai prin vot de "ramasitele comunismului si de un PSD care a inhibat dezvoltarea Romaniei", a spus presedintele Klaus Iohannis sambata, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal de la Sala Polivalenta.

"PSD-ul este un partid imens, PSD-ul este adanc insurubat in toate structurile statului, iar resetarea statului roman, deschiderea caii spre Romania normala se poate face intr-ul singur fel - prin vot. Numai printr-un vot romanii pot alege o conducere democratica in adevaratul sens al cuvantului. Numai prin vot ne eliberam de ramasitele comunismului si de un PSD care a inhibat dezvoltarea Romaniei", a afirmat seful statului.

Iohannis a vorbit despre un "razboi" impotriva PSD

"Suntem in razboi impotriva PSD-ului care a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. PSD-ul nu a atacat doar statul, PSD-ul nu a atacat doar marile sisteme publice. PSD-ul nu a atacat doar democratia romaneasca, PSD-ul i-a atacat pe romani si pentru asta cineva trebuia sa ia partea romanilor si asta am facut eu, impreuna cu voi", a spus Iohannis.

In opinia sa, social-democratii sunt o forta politica ce a "inhibat in perioade importante dezvoltarea Romaniei", potrivit Agerpres.

"Fara PSD nu ar fi fost nevoie sa spuna Emil (Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca - n.r.) ca dorim aceleasi conditii cum au oamenii la Paris, la Munchen, la Roma. Le-am fi avut", le-a mai spus Iohannis liberalilor.

Iohannis: Oamenii trebuie sa isi doreasca sa ne aleaga

O campanie politica inseamna "optimism, entuziasm si convingere", a mai spus presedintele Klaus Iohannis, in discursul sustinut la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal de la Sala Polivalenta.

"E nevoie de optimism, entuziasm si convingere. Asta inseamna o campanie politica. Oamenii trebuie sa isi doreasca sa va aleaga, sa ne aleaga pentru a face Romania normala", a spus seful statului.

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

"Garantul democratiei este fiecare cetatean cu stampila de vot in mana", a adaugat Iohannis.

El le-a spus liberalilor ca oamenii trebuie sa fie convinsi nu doar cu fapte.

"Am invatat cand eram primar, lumea asteapta foarte multe lucruri (...) A doua zi dupa ce ai terminat un proiect, lumea zice: 'Bineinteles ca l-a facut, de aia l-am ales'", a mai spus Klaus Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.