Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca voturile si campania Vioricai Dancila au scopul de a asigura victoria lui Klaus Iohannis in turul doi.

"Acum este clar pentru orice om: toata campania, banii, aranjamentele si voturile pentru 'Marioneta' Viorica Dancila au un singur scop - sa asigure victoria triumfala si fara nicio bataie de cap in turul al doilea pentru Klaus Iohannis! Viorica este singurul om de pe Planeta care nu isi da seama de acest adevar simplu!

Mai bine sa fim onesti - nu trebuie manipulati oamenii din nou - Cine voteaza in primul tur cu Viorica Dancila mai bine voteaza direct cu Klaus Iohannis, ca e acelasi lucru!

Daca totusi vreti un tur al doilea corect, cu dezbateri si proiecte (pe care este imposibil sa le vezi pana pe 10 Noiembrie) - atunci votati Mircea Diaconu; sau alt candidat decat 'Marioneta' Viorica! Simplu !

Eu din acest motiv votez Mircea Diaconu - va rog pe toti sa ganditi si sa faceti ceea ce credeti ca e corect pentru dvs si pentru noi toti!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.