Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca cei din PSD sunt deranjati de faptul ca liberalii nu ii mai vor parteneri de guvernare, la insistentele lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand ca apelativul pentru acesta in partid este "slugoiul de serviciu".

"Ludovic Orban s-a dus la grupurile PMP si le-a spus ”vreau sa guvernam liberali cu PMP” si ei au zis ”in regula, suntem gata” si aveau si cu cine, apoi a venit Tariceanu si a spus ”fara PMP”. In acel moment, toti au spus ”bai, frate, guvernul va fi condus de Tariceanu sau de Orban?”. Tariceanu a fost unul din marii luptatori pentru implementarea programului lui Dragnea.

Nu stiu daca va imaginati cat de hulit e Tariceanu in interiorul PMP. Din 'sluga' nu-l scoate nimeni. 'Slugoiul de serviciu' e apelativul care se foloseste la adresa lui Tariceanu si cand au vazut ca asta s-a dus la Orban, a si obtinul 12 puncte sa i le rezolve Orban, iar lor le refuza Ministerul pentru reintregirea tarii, sigur ca nu le-a venit bine deloc.

Nu ma pot substitui lor, mai ales ca eu nu mai conduc PMP, dar sunt convins ca pana la urma le va trece furia si vor sti sa raspunda unui comandament, acela ca tara sa aiba un guvern", a spus Basescu la B1 TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.