Premierul desemnat, Ludovic Orban, nu poate sa inteleaga atitudinea lui Victor Ponta si refuzul acestuia de a vota Guvernul PNL. 

"Cine nu voteaza guvernul PNL e de fapt cu PSD si cu Dancila si se face co-responsabil la pastrarea ilegitima a acestui guvern si devine responsabil pentru inexistenta unui guvern care sa ia masuri extrem de importante", a spus Ludovic Orban.

"Mi-e greu sa inteleg aceasta atitudine a Pro Romania. Pe de o parte participi la vot la motiune, pe de alta parte nu votezi guvernul. Ma asteptam la aceasta pozitie, aceasta nu inseamna ca sansele nu raman in picioare", a mai afirmat premierul desemnat.

"Sincer nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Ponta. Ponta e de stanga, crede ca trebuie sa se pozitioneze astfel, ca i-ar dauna sa voteze un guvern PNL. Personal pot intelege argumentele, dar nu le pot accepta", a mai declarat Orban, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.