Candidatul PMP la prezidentiale Theodor Paleologu atrage atentia ca toata lumea vorbeste despre criza guvernamentala, cand de fapt ar trebui sa vorbeasca de alegerile prezidentiale.

"Toata lumea vorbeste despre criza guvernamentala, cand de fapt ar trebui sa vorbeasca de alegerile prezidentiale. De fapt, dezbaterea pentru urmatorii cinci ani este bruiata de criza guvernamentala. Toata lumea se intreaba daca Orban o sa obtina votul in Parlament, cine intra, cine iese de la guvernare, lucruri de genul asta. Tot felul de smecherii parlamentare, in timp ce noi ar trebui sa vorbim despre proiectele candidatilor la presedintie. (...)

Aceasta criza vulcanica, eruptiva, practic ii exonereaza pe cei doi actori, si anume pe Klaus Iohannis si pe Viorica Dancila, de datoria de a da seama de ce au facut. Pentru ca in felul asta nimeni nu mai intreaba care-i bilantul presedintelui Iohannis, care-i bilantul doamnei Dancila. Se vorbeste doar de guvernul Orban si cine-l sustine, cine intra, cine nu intra, lucruri de genul asta", a mentionat Paleologu, citat de b1.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.