Eugen Tomac, liderul PMP, a iesit nemultumit de la negocierile cu Ludovic Orban, care l-a anuntat ca vrea un guvern monocolor, fara PMP asa cum au discutat initial. 

Eugen Tomac sustine ca saptamana trecuta inca avea promisiunea facuta de cei de la PNL ca PMP va face parte din Executiv.

"Tariceanu, Hunor si Ponta au decis in numele premierului desemnat ca PMP sa nu participe la aceasta guvernare. Simt ca Tariceanu, Ponta si Hunor si-au impus vointa. Eu voi consulta partidul si apoi vom anunta cum votam", a spus liderul PMP.

"Pentru noi era important sa dam o resetare relatiei cu Republica Moldova. Ne-a informat ca nu se mai formeaza un minister in acest sens", a mai adaugat Eugen Tomac.

Toamac a afirmat ca, din cate a inteles el, UDMR si ALDE au conditionat sprijinul pentru Guvernul Orban de eliminarea PMP dintr-o formula guvernamentala, potrivit realitatea.net.

Tomac s-a declarat nemultumit si de faptul ca Ludovic Orban nu este de acord cu adoptatrea OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.