Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca niciun social-democrat nu va vota Guvernul pe care-l va propune premierul desemnat, Ludovic Orban.

"Nu am emotii, am incredere. Eu cred ca niciun social-democrat nu-si mai asuma sa tradeze voturile date si increderea cetatenilor din Romania.

Dupa cum este firesc, negocierile se poarta de catre sase partide de Opozitie, cele sase partide care au reusit sa dea jos un Guvern, fara a veni cu o alta solutie in loc. Vad ca este implicat in continuare domnul presedinte Iohannis, nu ne sperie implicarea domniei sale, suntem destul de puternici sa mergem inainte, cert este ca, din motive electorale si din motive de campanie, cei care vor suferi sunt cetatenii, pentru ca vedem ca nu au alta alternativa, negociaza, dar nu ne spun despre un program de guvernare, despre ce-i asteapta pe cetateni incepand de a doua zi de cand vor prelua guvernarea", a spus Dancila, citata de europafm.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.