Presedintele USR, Dan Barna, este de parere ca guvernarea Orban va fi una "slaba, pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute".

"Din punctul nostru de vedere, guvernarea Orban va fi o guvernare slaba pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute (...) Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti. Actuala majoritate nu are nicio premisa sa poata sa faca reforma de care are Romania nevoie, e o realitate foarte clara. Dupa alegeri, vom avea o realitate parlamentara pe care se poate constitui un guvern care sa poata sa faca reforme", a declarat Barna, citat de ziare.com.

Chestionat daca USR i-a reevaluat pe Ponta si Tariceanu, raspunsului liderului USR a fost: "O majoritate parlamentara care tranteste un guvern este evident o majoritate de conjunctura, care rezulta dintr-o suma de interese divergente ale partidelor".

"Eu nu o sa guvernez niciodata cu Tariceanu, ca sa fie foarte clar mesajul. Nu exista nicio reevaluare, USR este impotriva PSD, este impotriva acestui PSD-ism care domina Romania si suntem alternativa proaspata a politicii romanesti", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.