Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, expune ceea ce se pierde din pricina presedintelui Klaus Iohannis si a liberalului Ludovic Orban, care au dat jos un guvern functional.

"Sa va spun ce pierdeti din cauza lui Iohannis si Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili sa formeze o alta majoritate parlamentara, dupa ce au dat jos un guvern functional.


  • Cel mai grav e ca nu se mai pot finanta corespunzator programele de sanatate publica pentru bolnavii de cancer, diabet si boli cardiovasculare.

  • Nu se pot recalcula pensiile pentru anumiti pensionari si nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament.

  • Nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investitii in infrastructura, nu se poate organiza examenul de rezidentiat.

  • Reforma sistemului pentru siguranta cetateanului a fost oprita.

  • Romania poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru ca nu are cine sa semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului in procesul cu Rosia Montana Gold Corporation.

  • In plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet 'inghetata' inainte de venirea iernii.


Cam asa arata 'Romania normala' in viziunea lui Iohannis! Asta e tara in care vreti sa traiti?! Puteti opri toata aceasta spirala a caderii cu votul vostru din noiembrie!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.