Senatorul liberal Florin Citu sustine ca PNL pregateste pentru Romania o guvernare de durata, care va propulsa Romania in topurile care arata nivelul de dezvoltare al unei tari in functie de PIB/capita. 

"Ce urmeaza pentru Romania.

In primul rand si foarte important, urmeaza un guvern de tranzitie cu o echipa de profesioniști.

Discutiile din aceste zile, atat cu partidele de opozitie dar si cu sindicatele, patronatele, societatea civila au si rolul de a include in programul de guvernare pentru perioada de tranzitie, si prioritatile acestora. Acele prioritati consecvente cu principiile liberale.

Echipa de profesionisti care se va instala la guvernare, foarte rapid, va prezenta situatia reala si solutiile pentru perioada de tranzitie. O sa va placa. Si echipa si solutiile.

Pregatim Romania pentru o guvernare liberala, o guvernare de dreapta, de durata. O guvernare de drepta care va propulsa Romania in topurile care arata nivelul de dezvoltare al unei tari in functie de PIB/capita.

La 30 de ani de la inlaturarea dicaturii comuniste (parintii fondatori ai PSD), spunem ADIO comunismului, socialismului cu fata “umana” si bolsevicilor.

A venit timpul oamenilor liberi si onesti!

Stati pe aproape. Urmeaza lucruri FANTASTICE pentru Romania si romani", a scris Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.