Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, ii acuza pe cei din PNL ca, atunci cand vine vorba de votat proiecte de lege, chiulesc, apoi "isi rup camasa de pe ei la televizor de grija tarii".

"USR a pus conditie PNL ca voteaza guvernul doar daca trece legea cu alegerea primarilor in doua tururi. Ce face PNL cand e vot in Senat?! Chiuleste, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta sa stiti cand ii mai auziti rupandu-si camasa de pe ei la televizor de grija tarii!

PSD si UDMR au ramas consecvente si au votat impotriva. Proiectul a fost respins. Dar cum ramane cu guvernarea mult promisa?! Cum ramane cu responsabilitatea fata de oameni?! Sau poate ca, de fapt, fara voturile fostilor pesedisti acum plecati la alte partide nu pot sa faca nimic singuri.

Un lucru e clar: colegii de la PNL sa mai ia niste meditatii la fizica, puterea se masoara in wati(W), nu in Q-li!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.