Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a facut comentarii rautacioase la adresa noului premier desemnat de Klaus Iohannis - Ludovic Orban, scriind despre el pe Facebook ca este "nebunul de sacrificiu pe tabla de sah a lui Iohannis" si ca va fi cel mult un "premier respins".


"Orban, 'nebunul' de sacrificiu de pe tabla de sah a lui Iohannis! Acesta e rolul marunt pe care i l-a rezervat presedintele, cel de 'premier respins'.

Probabil a simtit si el ca e prea frumos ca sa poata fi adevarat. Iar ca sa nu faca pe 'nebunul', Rares Batistuta l-a amagit ca tot pe el il va pune Iohannis si a doua oara.

Dar va spun ca nu va exista 'a doua oara' pentru Sica.
Asa cum la remaniere Guvernul trebuie sa vina cu alta propunere de ministru, atunci cand presedintele o refuza pe prima, tot asa, Iohannis va trebui sa vina cu alta propunere, dupa ce Sica va fi respins de Parlament.

Iar daca presedintele va face pe 'nebunul', exista desigur calea sesizarii conflictului juridic de natura constitutionala.

Deci, dragi romani, puteti rasufla usurati! Orban nu va fi premierul Romaniei! Va fi cel mult un 'premier respins', dupa care va redeveni... somer", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.