Liderul Pro Romania, Victor Ponta, il sfatuieste pe noul premier, Victor Orban, sa procedeze acum, cu formarea Guvernului sau, ca atunci cand a spus ca nu va depune motiunea de cenzura, pana cand nu a obtinut cel putin 233 de semnaturi, pentru ca daca va face altfel, "va avea un insucces garantat".

"Un sfat de strategie pentru Premierul desemnat Ludovic Orban: asa cum a procedat spunand ca nu depune motiunea de cenzura pana nu obtine cel putin 233 de semnaturi de la parlamentari- exact la fel trebuie sa procedeze si acum!

Sa inceapa discutiile cu Grupurile Parlamentare si cu parlamentarii dispusi sa voteze pentru Guvernul sau - daca procedeaza diferit acum va avea un insucces garantat! Si cred ca Romania are nevoie de un guvern stabil, predictibil si profesionist - cat mai repede!

Noi - cei de la ProRomania - am demonstrat deja si la motiunea de cenzura ca atunci cand spune DA este DA / cand spunem NU este NU / o sa votam doar ceea ce consideram ca este bine pentru Romania, pentru votantii de centru stanga si pentru candidatul independent Mircea Diaconu!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.