Alexandru Cumpanasu sustine ca frica sefului de stat Klaus Iohannis de confruntare directa cu el ca reprezentant al poporului este uriasa, mentionand ca isi asteapta contracandidatii la dezbateri oricând. 

"INREGISTRARE!!! In prima dezbatere electorala, gazduita de Radio Romania Actualitati, am facut doar o mica demonstratie de FORTA, ENERGIE si DETERMINARE. Avem toate atuurile cu care NOI vom duce aceasta lupta pana la capat.

Nu a fost deloc surprinzator faptul ca nici Iohannis, nici Bruynseels, nu s-au prezentat la dezbatere. Frica lor de confruntarea directa cu mine, cu un reprezentant al POPORULUI este uriasa. Ii astept pe Dancila, Barna, Iohannis, pe oricare dintre contracandidati, la dezbateri, oriunde si oricand. Sau va este frica de mine si de popor? Este de remarcat, totusi, faptul ca doamna Bruynseels si-a trimis un reprezentant, pe cand Iohannis, in stilul clasic, a tratat cu dispret, nu doar dezbaterea in sine, ci intreaga emisiune, difuzata pe postul national de radio, ascultat de sute de mii de romani al caror vot il doreste.

Romania normala nu inseamna sfidare, lipsa de implicare si incalcarea Constitutiei. La fel cum nici "consensul" si dialogul dorit de doamna Bryunseels nu poate exista in lipsa sa.

Eu voi fi un Presedinte implicat. Am fost implicat de cand a disparut Alexandra, sunt pe tot parcursul campaniei si VOI FI pana la sfarsitul mandatului meu. Pentru ca acest mandat l-am primit de la voi, oamenii simpli, care nu se mai simt reprezentati, de prea mult timp, de actualii politicieni.

Eu nu voi fi nici un Presedinte FULL TIME, nici part-time, ci voi fi un Presedinte al ROMANILOR! NU voi fi nici un navetist pe bani publici, nici un om slab in fata clanurilor mafiote si politice, si, niciodata, nu voi fi un negociator in genunchi", a scris Cumpanasu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.