Social-democratul Mihai Fifor sustine ca taierile de pensii si salarii nu sunt "sperietorile mincinoase ale PSD", ci cat se poate de adevarate.

"Iohannis a spus ieri ca taierile de pensii si salarii care urmeaza ar fi una dintre 'sperietorile mincinoase ale PSD'.

In primul rand, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Si nu sunt mincinoase, ci cat se poate de adevarate!


  • PNL-istii spun ca vor anula voucherele de vacanta. Asta nu e o taiere de salariu, Herr Präsident?

  • PNL-istii spun ca vor anula bonusurile si sporurile bugetarilor. Adica tot taieri de salarii!

  • Si premierul Sica zice ca trebuie impozitate salariile IT-istilor din privat. Asta nu e tot o taiere de salarii, Herr Iohannis?

Nu spune chiar consilierul dumneavoastra personal ca trebuie impozit progresiv pe salarii (si stat, si privat) – adica tot taieri – si ca trebuie lasati pe drumuri 400.000 de bugetari – adica sa taiati cu totul 400.000 de salarii?!

Si nu spuneati chiar dumneavoastra si tot PNL-ul in cor ca 'nu mai sunt bani de pensii'? Pai tocmai v-ati dat de gol ca vreti sa le taiati. Ca e logic, daca 'nu mai sunt bani', trebuie taiate.

Dragi romani, nu va cer sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca vine austeritatea. Cititi ce zic PNL-istii si va veti convinge! Eu va spun doar ca puteti opri totul cu votul din noiembrie!", a scris Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.