Secretarul general al PSD, Mihai Fifor il acuza pe Klaus Iohannis ca minte atunci cand spune ca PNL nu va taia din pensii si salarii si sustine ca presedintele face aceste afirmatii doar pentru ca "e in campanie si nu vrea sa piarda voturi".

"Dupa ce PNL a anuntat austeritatea, presedintele Iohannis a simtit nevoia sa spuna ca nu vor fi taiate pensiile si salariile. E normal, e in campanie si nu vrea sa piarda voturi. Dar nu cred o iota din ce spune.

Cand spunea adevarul? Cand zicea ca nu mai sunt banii de pensii si salarii? Sau acum cand ne spune ca nu le va taia?
Si nu l-am auzit sa dezminta ca guvernul pe care vrea sa-l puna nu va da afara 400.000 de bugetari.

Nici ca nu va creste impozitul pe salarii, care reprezinta tot o taiere mascata a veniturilor. Nu a dat asigurari ca se vor aplica majorarile de pensii si salarii pe care noi le-am prevazut in lege pentru anul viitor. Nu le-a spus IT-istilor ca nu le va impozita salariile. Nu a infirmat nici intentia PNL de a desfiinta voucherele de vacanta si sporurile la salarii.

Ei asta pregatesc: Austeritatea.

Dar ii puteti opri! Astazi incepe campania electorala. Peste o luna vine votul pentru primul tur. Folositi-l pentru a indrepta votul celor care v-au tradat in Parlament!

Votati singurul candidat care va poate garanta ca ce vi s-a dat nu va fi luat! Votati singurul candidat care va poate garanta ca va pune un Guvern care sa ia masurile pe care le prevazusem pentru anul viitor, precum majorarea punctului de pensie si a salariilor, cresterea anticipata a salariilor profesorilor sau cresterea salariului minim.

Votati Viorica Dancila pentru viitorul Romaniei!", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Faceboook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.