Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca meritul pentru schimbarea guvernului nu ii revine presedintelui Iohannis sau partidelor politice, ci efortului realizat de sutele de mii de oameni care au iesit la proteste si milioanele care au votat pe data de 26 mai.

"Meritul pentru schimbarea guvernului nu e al lui Iohannis sau al partidelor politice. Nu. Efortul a fost facut de sutele de mii de oameni care au iesit la proteste si milioanele care au votat pe 26 Mai.

Asta a dus la socul total asupra sistemului si ajustarea multora din vechea garda - pentru ca vor sa supravietuiasca. Si preiau acum ce ceream noi in Piata Victoriei in ultimii ani.

Asta e foarte bine. Dar toata schimbarea se va opri daca nu mergeti sa votati. Daca nu continuam presiunea constanta. Politicienilor trebuie sa le fie frica de noi - altfel vor cadea toti in relaxarea 'administrarii' sistemului corupt - pentru ca e mult mai simplu si mult mai profitabil pentru ei", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.