Dan Brana, liderul USR, a scris pe Facebook, dupa ce motiunea de cenzura a trecut, ca Guvernul Dancila a intrat in istorie si "in topul cabinetelor incompetente de care aceasta tara a avut parte". Acesta a mai adaugat si faptul ca nu s-a votat impotriva Vioricai Dancila, ca mai apoi sa vina Ponta la putere si sa "continue criza politica".

"Guvernul Dancila nu mai e. A intrat in istorie si foarte sus in topul cabinetelor incompetente de care aceasta tara a avut parte.

Nu e niciun motiv sa sarbatorim. Fiecare zi pe care martorii lui Dragnea au petrecut-o in Palatul Victoria a fost o zi pierduta.

Lectia pe care trebuie sa o retinem e ca niciodata acestor oameni nu trebuie sa li se mai dea sanse. Nu fac decat sa fure, ce nu fura distrug si ce nu pot distruge compromit.

Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere. Nu am votat pentru guverne care sa continue criza politica. Am votat pentru claritate si rezolvarea crizei.

Privim spre viitor. Solutia sunt anticipatele.

Ne intoarcem la popor, poporul are intotdeauna dreptate", a scris Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.