Prim-ministrul Viorica Dancila si Victor Ponta au avut un schimb de replici la tribuna Parlamentului inainte votarii motiunii de cenzura.

"Este clar ca pornim la drum cu votarea unei motiuni, dar nu vedem o finalitate. Ati spus ca vreti alegeri anticipate. Haideti, sa fim corecti pana la capat, ca nu veti fi de acord cu acest lucru si sunteti pentru alegeri la termen. Domnule Barna, poate nu va dati seama, dar prin acest joc, prin acest vot, va subordonati definitiv candidatului Klaus Iohannis. Cred ca trebuie sa luati in calcul si acest lucru si sper ca perioada urmatoare sa nu confirme aceasta afirmatie.

Asa arata disperarea, ati pierdut domnule Ponta.. Dincolo de votul pe aceasta motiune veti fi mai putin disperat. V-ati vandut ieftin. De la noi nu se vinde nimeni.

Sunt multe de spus, dar cetatenii ne vor judeca pe fiecare in parte. Aceasta motiune nu va trece pentru binele romanilor care cred in lucruri concrete", a declarat sefa Executivului, citata de romaniatv.net.

Replica liderului Pro Romania nu a intarziat sa survina: "In 2016 cu poza mea pe afis ati candidat. Sa ajutam social democratia sa se reformeze. O sa dau un citat din La Fontaine, va explic eu pe urma cine este La Fontaine: 'Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost'."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.