Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca "teoretic, o motiune da jos un Guvern, insa noi nu avem guvern", mentionand ca ar trebui dat jos chiar astazi: "Vorba lunga, moarte sigura".

"Este o motiune, intr-adevar, foarte ciudata. Teoretic, o motiune da jos un Guvern. Dar noi nu avem guvern. Nu avem ministru la Interne, la Educatie. Vorbim despre un guvern care nu mai exista. Eu zic sa-l dam jos chiar astazi. Vorba lunga, moarte sigura.

Vreau sa va spun ca este o motiune ciudata. Nu am auzit niciodata ca un premier sa sune o suta de parlamentari sa le spuna ca vor fi ministri. Noua ne da trei. Daca nu trece motiunea, doamna Dancila trebuie sa faca o minune biblica. Trebuie sa faca o suta de ministri.

Doamna Dancila ne-a promis ca e neconflictuala. M-am uitat ca azi chiar s-a certat cu toata lumea. Dar nu a vrut sa se certe cu doamna Ursula si nici nu militarii. Si nici cu Mike Pence, a alergat-o prin tot Washingonul si nu a vrut sa-l primeasca. Vrem sa schimbam acest Guvern cu un guvern foarte bun, cum a fost Nastase sau Ponta

Avem toti datoria sa ingropam un mort care sta la Palatul Victoria si ne afecteaza pe toti.

Daca nu il ingropam azi, il vor ingropa alegerile", a spus Ponta, citat de News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.